Taloushallintopalvelut tehokkaasti ja luotettavasti

Ulkoista kirjanpito, palkkahallinto tai koko taloushallinto alan asiantuntijalle

Helsinkiläinen eControllers Oy tunnetaan taloushallinnon asiantuntijana, jonka palveluja yhdistävät monipuolisuus, luotettavuus, virheettömyys ja joustavuus. Tarjoamme kaikenkokoisille – sekä kotimaisille että kansainvälisille – yrityksille kattavia taloushallinnon palveluja kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluista aina kansainvälisen liiketoiminnan tukipalveluihin asti. Tutustu palveluihimme ja palvelutasoihimme ja ota yhteyttä – toteutetaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva kokonaisuus!

Kattavat taloushallintopalvelut räätälöidysti

Ulkoistamalla taloushallinnon rutiinit ammattilaisillemme vapautat yrityksesi resursseja ydintoimintoihin sekä varmistat taloushallintosi saumattoman toimivuuden. Huolehdimme yrityksesi taloushallinnosta joustavasti joko omilla järjestelmillämme toimistoltamme käsin tai yrityksesi järjestelmillä etäyhteyksin tai paikan päällä.

 • Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut
  Laadimme yrityksesi kirjanpidon ja tilinpäätökset vuosien kokemuksella ja kirjaamme kaikki tapahtumat tarkasti voimassaolevien lakien ja hyvän kirjanpitotavan mukaisesti. Käytössäsi on näin aina luotettavaa tietoa.
 • Palkkahallinto
  Laskemme palkat lakien, asetusten ja yrityksesi toiveiden mukaisesti sekä laadimme kausiluontoiset valvontailmoitukset ja lähetämme ne verottajalle ajallaan. Halutessasi maksamme myös työnantajasuoritukset sekä hoidamme työntekijä- ja viranomaisraportoinnin.
 • Maksuliikenne ja ostolaskujen käsittely
  Vastaamme maksuliikenteestä ja ostolaskujen maksatuksesta. Kun toimitat ostolaskut sovitussa aikataulussa meille, huolehdimme niiden maksamisesta eräpäivään mennessä.
 • Reskontran ylläpito
  Joustavan reskontran ylläpitopalvelun ansiosta laskutusprosessi on jatkuvasti turvallisessa hallinnassa. Tehokas valvonta nopeuttaa yrityksen rahankiertoa ja vähentää riskejä. Lisäksi säästät aikaa, kun selvitämme epäselvät suoritukset puolestasi ja tarvittaessa myös huolehdimme laskutuksen ja myyntisaatavien seurannasta sekä yhteydenpidosta asiakkaisiisi.

Talouspäällikkö- ja controllerpalvelut tuottavampaan liiketoimintaan

Liiketoiminnan ymmärrys, asiantuntemus ja vankka kokemus ovat tehokkaan talousjohtamisen perusta. Ulkoistamalla talousjohdon, analyysien laatimisen sekä muut vaativat taloushallinnon osa-alueet kokeneelle ammattilaiselle voit varmistaa, että yrityksesi taloushallinto tukee tehokkaimmin liiketoimintaa ja päätöksentekoa.

 • Talousjohtaminen
  Asiakkaanamme saat organisaatiosi käyttöön testatun ja hyväksi havaitun talousjohdon toimintamallin, joka parantaa tulosta ja lisää kannattavuutta.
 • Taloushallinnon kehittäminen
  Kehitä yrityksesi kannattavuusseurantaa, kustannuslaskentaa, hyvää hallintatapaa ja sisäisiä kontrolleja sekä hyödynnä mittavaa kokemustamme myös taloushallinnon hallinto- ja valvontatehtävissä. Tarvittaessa toteutamme myös taloushallinnon järjestelmäuudistuksia ja organisaatiorjärjestelyjä.
 • Raportointi
  Tuemme sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille tapahtuvaa raportointia ja laadimme esimerkiksi räätälöidyt raportit pääkonttoriin. Raportteihin voi sisällyttää myös sisäistä laskentaa.
 • Analyysit, ennusteet ja laskelmat
  Teemme puolestasi analyysejä, ennusteita ja laskelmia, kuten myyntiennusteita ja kassavirtaennusteita sekä kassavirtalaskelmia. Kartoitamme myös yrityksesi valmiudet investointeihin, kuten yritysostoihin ja rekrytointeihin, sekä niistä koituvat seuraukset.

Paikallinen asiantuntija ulkomaisille yrityksille

Tarjoamme ulkomaisille yrityksille paikallisia taloushallinnon asiantuntijapalveluita Suomessa. Taustallamme on vuosien kokemus kansainvälisten yritysten taloushallinnosta, ja palvelemme sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi ja englanniksi.

 • Paikallinen yhteyshenkilö
  Käytössäsi on paikallinen yhteyshenkilö pankkiin, verottajalle, vakuutusyhtiöihin sekä muihin instansseihin, joissa tarvitaan Suomen lainsäädännön tuntemusta. Lisäksi tarjoamme asiantuntevaa veroneuvontaa.
 • Suora asiointiyhteys pääkonttorista ja toimipisteistä
  Yrityksesi pääkonttori voi asioida suoraan kanssamme, jolloin paikalliset toimijat voivat keskittyä rauhassa liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen. Samalla paikalliset toimipisteet voivat hoitaa taloushallinnolliset asiansa kanssamme sovittujen pelisääntöjen mukaisesti, mikä vähentää pääkonttorin työtaakkaa.
 • Paikallinen asiamies
  Mikäli yritykselläsi ei ole Suomessa hallintoa, voimme toimia yrityksesi paikallisena asiamiehenä ja hoitaa puolestasi palkanmaksun, raportoinnit ja muut hallinnolliset tehtävät sekä lakisääteiset viranomaisvelvoitteet, kuten verot ja tilinpäätökset. Tarjoamme käyttöösi myös oman Suomen postiosoitteen (PL).

Valitse palvelutaso tarpeidesi mukaan

Jokaisen yrityksen tarve taloushallinnolle on erilainen. Eri palvelutasojemme avulla voit valita juuri yrityksellesi sopivimman palvelukokonaisuuden.

Basic

 • Perinteinen toimintamalli, jossa asiakas toimittaa kirjanpitoaineiston paperisena
 • Sopii pienille yrityksille, joilla on vähän tositteita ja jotka eivät vielä ole siirtyneet sähköisiin järjestelmiin
 • Asiakkaan ja tilitoimiston yhteydenpito on kuukausitasolla

On-line

 • Asiakas käyttää tilitoimiston järjestelmää laskutuksessa ja laskujen maksussa
 • Myyntilaskut lähetetään verkkolaskuina
 • Ostolaskut vastaanotetaan pääasiassa verkkolaskuina
 • Aineisto arkistoidaan sähköisessä muodossa
 • Sopii asiakkaille, jotka haluavat ja ovat sitoutuneet käyttämään sähköisiä järjestelmiä
 • Asiakkaan ja tilitoimiston yhteydenpito viikoittaista

Full service

 • Sopii asiakkaalle, joka haluaa ulkoistaa koko taloushallinnon tai suurimman osan tehtävistä
 • Palveluja voidaan hoitaa myös asiakkaan omalla ohjelmistolla
 • Osa rutiineista voidaan hoitaa asiakkaan toimesta (esim. myyntilaskutus)
 • Asiakkaan ja tilitoimiston yhteydenpito on päivittäistä

eController

 • Sopii asiakkaalle, jolla ei ole omaa talousjohtoa
 • Palvelulla voidaan täydentää myös muiden tilitoimistojen tarjoamaa palvelua
 • Palvelu voi rajoittua myös tiettyihin erityistehtäviin, esim. ennusteet, kk-raportointi, kassavirtalaskelmat, projektikohtainen seuranta ja raportointitehtävät

Jätä yhteydenottopyyntö palveluistamme

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin keskustellaan tarpeisiisi sopivimmasta palvelutasosta. Palvelemme Helsingistä käsin sekä kotimaisia että ulkomaisia yrityksiä koosta riippumatta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan liiketoimintaasi helpottavista ja yrityksesi kannattavuutta lisäävistä taloushallinnon palveluista. Kun täytät ja lähetät lomakkeen, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

eControllers Oy
Porkkalankatu 7 B
00180 HELSINKI

Y-tunnus: 10887813
Puh: +358201553410

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

eControllers Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.