Sähköinen taloushallinto

Tehokkaampi taloushallinto säästää aikaa, vaivaa ja rahaa

Sähköinen taloushallinto alkaa olla nykypäivää pienemmillekin yrityksille. Taloushallinnon eri osa-alueet siirtyvät vähitellen sähköiseen ympäristöön, kun viranomaiset sekä muut sidosryhmät ohjaavat yhä enemmän toimintojaan sähköiseen asiointiin. Jotta taloushallinnon sähköistäminen ja sähköisen taloushallinnon ylläpitäminen sujuisivat mahdollisimman tehokkaasti, valitse kumppaniksi modernin taloushallinnon asiantuntija-tilitoimisto.

Rutiinien automatisointi tehostaa ajankäyttöä

Sähköiset taloushallinnon ratkaisut eivät ole itsetarkoituksellisia, vaan niiden tehtävänä on poistaa turhaa manuaalista työtä ja vapauttaa yrityksen ja yrittäjän ajankäyttöä yrityksen ydintoimintojen pyörittämiseen. Jo pienilläkin rutiinien automatisoinnilla voidaan siirtää yrityksen aikaa ja resursseja tuottavampaan työhön.

Sähköinen taloushallinto nopeuttaa yrityksen laskutusprosessia sekä saatavien kotiutumista. Lisäksi laadukas sähköisen taloushallinnon järjestelmä helpottaa esimerkiksi pankki- ja viranomaisasiointia. Tällöin myös yhteydenpito tilitoimiston ja asiakaan välillä on vaivatonta, ja talousinformaatio on aina saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Sähköisen taloushallinnon ratkaisut turvallisesti ja joustavasti

eControllers Oy tarjoaa luotettavia sähköisen taloushallinnon palveluja sekä pienille että suurille yrityksille. Laajan partner-verkostomme ansiosta asiakkaamme saavat käyttöönsä paitsi markkinoiden parhaat taloushallinnon ohjelmistot, myös niiden käyttöönoton sekä valmiiksi testatut ja hyviksi todetut menetelmät ja käytännöt.

Seuraamme jatkuvasti alan kehitystä ja kehitämme omia käytänteitämme ja menetelmiämme, joita tarjoamme myös asiakkaidemme hyväksi. Hyvä suunnittelu sekä tarkoituksenmukainen ohjelmistokäytön työnjako tuottavat merkittäviä säästöjä, jotka auttavat tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa entisestään.

Sähköiset järjestelmät myös kansainväliseen liiketoimintaan

Tarjoamme asiakkaillemme myös kattavia, kansainvälistä liiketoimintaa tukevia sähköisiä järjestelmiä, jotka ovat integroitavissa asiakkaan omiin järjestelmiin.

Ota askel tehokkaampaan taloushallintoon

Valjasta sähköisen taloushallinnon palvelut käyttöösi eControllers Oy:n asiantuntijoiden sekä partner-verkostomme avulla. Palvelemme Helsingistä käsin kaikenkokoisia yrityksiä koko Suomen laajuudella. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan liiketoimintaasi helpottavista ja yrityksesi kannattavuutta lisäävistä taloushallinnon palveluista. Kun täytät ja lähetät lomakkeen, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

eControllers Oy
Porkkalankatu 7 B
00180 HELSINKI

Y-tunnus: 10887813
Puh: +358201553410

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

eControllers Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.