eControllers Oy

Kokonaisvaltaista taloushallintoa kirjanpidosta talouspäällikköpalveluihin

Helsingissä toimiva eControllers Oy on moderni ja monipuolinen taloushallinnon asiantuntija, joka on palvellut erikokoisia yrityksiä jo vuodesta 1997. Tarjoamme käyttöösi nykyaikaisen talousosaston, joka sisältää kaikki tarvitsemasi taloushallinnon palvelut haluamassasi laajuudessa kirjanpidosta talouspäällikköön. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yrityksesi tarpeisiin sopivista palveluista!

Tehosta ja säästä oikeilla taloushallinnon ratkaisuilla

Taloushallinnon ammattilaisemme auttavat vähentämään rutiinityötä, säästämään aikaa ja rahaa sekä keskittämään yrityksen resursseja liiketoiminnan ydinalueisiin. Ulkoista kirjanpito, palkkahallinto, maksuliikenne sekä muut taloushallinnon rutiinit meille, niin säästyt myös aikaa vieviltä rekrytointiprosesseilta ja työntekijöiden ammattitaidon ylläpidolta. Lisäksi varmistut, että taloushallinnon prosessit sujuvat varmasti oikein ja ajallaan.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme.

Ulkoistettu talouspäällikkö vähentää johdon työtaakkaa

Palveleeko yrityksesi taloushallinto parhaalla mahdollisella tavalla liiketoimintaa ja päätöksentekoa? Yrityksen talousjohdon, analyysien sekä muiden vaativien taloushallinnon osa-alueiden ulkoistaminen eControllers-talouspäällikölle auttaa vähentämään johdon työtaakkaa sekä helpottamaan päätöksentekoa. Samalla aikaa säästyy tuottavaan työhön, ja myös kiinteiltä talouspäällikön palkkakuluilta vältytään.

Lue lisää talouspäällikkö- ja controllerpalveluistamme.

Asiantuntevaa taloushallintoa myös ulkomaisille yrityksille

Hyödynnä suomalaisten lakien, asetusten ja käytäntöjen erikoistuntijaa – eControllers Oy:llä on pitkä kokemus ulkomaisten yritysten taloushallinnosta Suomessa. Huomattava osa asiakkaistamme onkin ulkomaisia tytäryrityksiä.

Palvelemme sujuvasti sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi ja vastaamme yrityksesi lakien ja asetusten mukaisista taloushallintoasioista luotettavasti ja varmasti. Paikallisen asiantuntijan avulla liiketoimintasi sujuu aina Suomen lakien mukaisesti.

Lue lisää kv-palveluistamme.

Ota yhteyttä taloushallinnon asiantuntijaan

Helsinkiläinen eControllers Oy palvelee luotettavasti ja joustavasti sekä kotimaisia että ulkomaisia yrityksiä. Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä yrityksellesi räätälöity palvelukokonaisuus!

Moderni taloushallinto joustaa asiakkaan mukaan

Asiakkaanamme käytössäsi ovat modernit työvälineet ja menetelmät, joiden avulla yrityksen taloushallintoon liittyvä asiointi tapahtuu tehokkaasti ja luotettavasti.

Yrityksellämme on valmiudet kytkeytyä asiakkaidemme edellyttämiin järjestelmiin, mikä entisestään helpottaa palvelujemme hyödyntämistä. Opettelemme tarvittaessa käyttämään yrityksesi järjestelmiä, kuten erilaisia taloushallinnon järjestelmiä joko etäyhteyksin tai paikan päällä.

Sähköiset järjestelmämme tukevat sekä kotimaista että kansainvälistä liiketoimintaa, ja ne voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi huolehtia osto- ja maksutietojen siirrosta toiminnanohjausjärjestelmään, mikä sujuvoittaa sähköisen taloushallinnon käyttöönottoa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan liiketoimintaasi helpottavista ja yrityksesi kannattavuutta lisäävistä taloushallinnon palveluista. Kun täytät ja lähetät lomakkeen, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

eControllers Oy
Porkkalankatu 7 B
00180 HELSINKI

Y-tunnus: 10887813
Puh: +358201553410

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

eControllers Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.